Home » , , » Tips SEO : Infografik

Tips SEO : Infografik

Written By Muhammad Faiz Mohamed Saaid on Sunday, March 23, 2014 | 8:57 PM

Salam hari ahad semua. Malam ni apa program ? Malam ni kalau yang tidur lambat, bolelah layan bola sepak el clasico Real Madrid lawan Barcelona. Malam ini buat kerja untuknesok atau bersama sama belajar dengan anak anak. Oklah kali ini saya cuma nak share tips SEO yang paling mudah. Tips ini ialah dengan belajar melalui gambar infografik

Infografik Mudah dan Menarik
Dalam banyak banyak nota SEO yang pening kepala dan panjang ayat, paling bagus ialah belajar dari infografik
Infografik ni macam macam anda. Cara infografik ini memanh menarik  , memang dibuat dengan cantik. Anda boleh cari macam macam infografik, lagi lagi tentang kesihatan kalau anda ini menjual Shaklee. Jadi menggunakan infografik boleh menarik perhatian pelanggan dengan idea yang menarik.Cumanya nak buat infografik yang bagus perlukan kreativiti, dan mengambil masa yang lama.

SEO guna INFOGRAFIK ?
SEO juga boleh digunakan melalui gambar, gambar juga memainkan peranan yang penting dalam memberikan maklumat yang lengkap kepada subjek yang hendak ditulis. Selain menulis, video juga adalah satu SEO yang mantap . Jadi kalau anda pandai membuat infografik, anda juga boleh menarik trafik masuk ke blog anda.

Apapun selamat belajar dari infografik yang banyak di internet, boleh juga digunakan sebagai nota kepada group shaklee anda atau nota kelas blog !!!

0 comments:

Post a Comment