Home » , , , , » MLM : Tindakan Kecil Besar Impaknya

MLM : Tindakan Kecil Besar Impaknya

Written By Muhammad Faiz Mohamed Saaid on Wednesday, April 9, 2014 | 11:48 PM

Alhamdulillah, wife dan saya , mengambil satu langkah kecil, untuk berubah dulu-dulu, walaupun terpaksa masuk dulu jalan yang sukar, tapi fikir mesti nak berubah, dan perubahan itu dengan satu tindakan yang kecil, berjaya membawa kami ke satu tahap yang kami rasa macam tak percaya, bila difikirkan dulu-dulu, Alhamdulillah, bila terjerumus dalam MLM, baru faham, sebenarnya satu tindakan kecil yang dibuat secara konsisten, akan membuatkan suatu hasil yang tak diduga.

tindakan,kecil,besar,impak, mlm,
Small Deed, Big Impacts










Roger Barnett, CEO Shaklee Memuji 2 Wanita MALAYSIA

Yang di puji itulah upline super upline kami, kak Ann, dan Kak Cerry, yang humble. Mereka bermula dengan satu blog, yang sentiasa bertulis, sentiasa berkongsi kebaikan Shaklee kepada orang lain. Sehinggalah Roger berkata pasaran Shaklee Malaysia terus melonjak 5 kali ganda dalam masa 3 tahun. Itulah suatu kuasa yang kecil, menulis BLOG, berkongsi, setiap hari, bukan suruh buat benda besar pun, tapi itulah kuasanya bila kita rajin dan yakin dengan apa yang kita buat.




Pesan PROF MUHAYA

Aku ingat lagi, biasalah dalam kereta masa senja, SinarFM selalu jugak pasang cerita pasal tips motivasi, bersihkan diri , segmen waktu mahgrib. Senang je kata prof, kita tak perlu pun nak buat benda  besar-besar, tak perlu, hanya buat satu benda  kecil, yang dibuat bersungguh-sungguh, akan dapat hasilkan satu IMPAK yang BESAR !!! Kalau anda rasa benda itu betul, cuba komen di bawah ini, share dengan kami pengalaman anda, saya pun nak tahu juga. oklah selamat malam !!!



Faiz Saaid (mood FROZEN tak habis lagi)


0 comments:

Post a Comment