Home » , , » Cabaran 30 Hari Blogging!

Cabaran 30 Hari Blogging!

Written By Zana Adieyza on Monday, September 22, 2014 | 11:29 AM

Kepada blogger yang rasa dah buntu idea nak menulis entry baru di blog masing-masing, apa kata join "Cabaran 30 Hari Blogging" ni.. tajuk-tajuk yang diberi pun menarik dan rasanya taklah terlalu sukar untuk kita buat..


Nak lagi best, share link entry korang tu dekat komen entry ni.. boleh tambah lagi ramai kawan2 baru kan.. kalau ikutkan cabaran ni dah bermula 16 September 2014.. kiranya hari ni dah masuk hari ketujuh.. tapi jangan risau, masih banyak masa lagi untuk korang semua join.. 

Korang boleh terus buat entry hari ketujuh dan dalam masa yang sama marathon update entry2 yang terlepas ataupun korang boleh jer buat daripada awal.. lambat sikit tak apa..  macam Zana Adieyza sendiri pun hari ni dia baru start buat entry hari ketiga tentang tempat makan best di Putrajaya.. better late than never!


So jomlah sama2 meriahkan cabaran ni.. blog berupdate, dapat tambah kawan baru dan dapatlah berkongsi cerita2 menarik dengan blogger lain.. selamat menyahut cabaran!

0 comments:

Post a Comment