Home » , , , » kenapa perlu ada BLOG?

kenapa perlu ada BLOG?

Written By Ainul Mustafa on Sunday, November 23, 2014 | 2:37 PM

ALFATIHAH untuk blooger amischaheera.


Blogger terkenal dengan fesyen hijab moden  & pesakit leukemia. Kembali ke Rahmatullah pagi tadi. Menurut apa yang saya baca arwah bertarung melawan penyakit ini selama 4tahun. Kuat betul arwah. dari blog arwah tak nampak macam seorang yang sakit. Ceria je. Saya pun tak mengenali arwah secara personal tp pernah baca blog arwah. Suka melihat fesyen -fesyen yang digayakan arwah. Yelah saya tak pandai bergaya


Apa yg saya nk tekan kt sini.. Arwah telah pergi tinggalkan dunia tetapi ILMU yang arwah tinggalkan dalam blog KEKAL SELAMANYA ...
Selagi org membaca & praktiskan ILMU tu PAHALA tak putus kan..
BEST kan buat blog.bukan blog yg suka kondem org, salahkan org tu ini tapi jadikan BLOG kita 1 tempat ILMU.
Kita bukan ahli politik, ulamak tapi gunakan peluang yg ada sumbangkan sesuatu pada masyarakat..
amischaheera.com

0 comments:

Post a Comment